Triple Bogey Tour 2024

Triple Bogey Tour je serija od tri turnira sa nešto drugačijim konceptom u odnosu na uobičajene turnire koje organiziramo posljednjih 10-ak godina. U ova tri turnira naglasak će biti na laganijem terenu, ležernijem pristupu natjecanju i organizaciji popratnih turističkih sadržaja.

Sva tri kola Triple Bogey Toura 2024 se odvijaju isključivo u PDGA color kategorijama koje su otvorene za oba spola i to :
- Purple (rejting do 800)
- Green (rejting do 850)
- Red (rejting do 900)
- Gold (svi igrači rejtinga iznad 900)
Iako postoje još dvije kategorije White (rejting do 935) i Blue (rejting do 970) s obzirom na očekivani manji broj igrača rejtinga preko 900 na ovogodišnjim turnirima te kategorije nismo ponudili, tako da svi igrači rejtinga iznad 900 sudjeluju u najvišoj Gold kategoriji.

Igrač koji je na prvom kolu toura imao pravo sudjelovati u određenoj kategoriji (npr. netko sa rejtingom 846 dovoljnim za Green) može sudjelovati u toj istoj kategoriji na sva tri kola toura, čak i ako mu rejting u međuvremenu prijeđe preko limita kategorije.

Ujedno, svaki igrač može igrati u višoj kategoriji po rejtingu ako tako odabere (npr. netko rejtinga 730 može igrati Purple, ali i bilo koju drugu kategoriju itd.)
S druge strane, igrač koji ima rejting npr. 870, ne može igrati Purple niti Green već samo Red ili Gold.

Igrači koji nisu članovi PDGA i nemaju rejting mogu igrati Purple kategoriju samo ukoliko do sada nisu igrali PDGA turnire, ili su igrali PDGA turnire i posljednjih 6 odigranih rundi im u prosjeku ne vrijedi više od 800 rejting bodova. Ukoliko im te runde vrijede više od 800 tada mogu igrati kategoriju Green, Red ili MPO / FPO. Igrač koji nema rejting, a posljednjih 6 rundi mu vrijedi više od 850 rejting bodova ne može igrati kategoriju Green već može igrati Red ili MPO / FPO.

Triple Bogey Tour se sastoji od 3 turnira koji se igraju prema slijedećem rasporedu:
1. kolo - Spring Forester, Varaždin, Hrvatska - NEDJELJA 19.5. - informacije i prijave - izvještaj
2. kolo - Ringin' RakiChains, Rakičan, Murska Sobota, Slovenija - SUBOTA 15.6. - informacije i prijave
3. kolo - Blooming Hills, Toplice Sveti Martin, Hrvatska, SUBOTA 10.8. - informacije i prijave

Ukupni poredak turneje i nagrade

Za ukupni poredak svaki igrač osvaja bodove prema plasmanu na pojedinom natjecanju i to za prvo mjesto osvaja 1 bod, za drugo 2 boda itd.
U poretku su bolji oni igrači koji imaju manje osvojenih bodova, a teoretski najbolji rezultat cijele turneje su 3 boda, za igrača koji je pobijedio na sva tri turnira u svojoj kategoriji.

Svi oni igrači koji ne sudjeluju u jednom od natjecanja dobiti će automatske bodove i to onoliko bodova koliko je bilo igrača koji su nastupili u njihovoj kategoriji (uključujući i igrače koji nisu završili turnir, ali su počeli s igrom u prvoj rundi) plus 3 dodatna mjesta. Npr. ako je na turniru igralo 7 igrača, onaj igrač koji nije sudjelovao dobiti će 10 automatskih bodova.

Najbolja tri natjecatelja u svakoj kategoriji primit će trofej.

Za kategorije Green, Red i Gold od svake uplaćene kotizacije u nagradni fond kategorije odvaja se 5€ i nakon održanog posljednjeg kola najbolje plasiranih 25% igrača za svaku kategoriju primiti će poklon bon (voucher) za kupnju opreme iz ponude Lagoda Shop-a prema tablici raspodjele. 
U kategoriji Purple (gdje se plaća niža kotizacija) neće biti raspodjele nagrada za najboljih 25% igrača, već će nagrade dobiti samo 5 najboljih sudionika u ukupnom poretku.

Standings

.

Standings

.

Standings

.

Standings

.