Gdje se nalaze tereni?

U Hrvatskoj se nalazi pet uređenih javnih terena i to Disc golf teren Platak, Disc golf teren Varaždinske Toplice, Disc golf teren Toplice Sveti Martin, Disc golf teren Stonehill (Stubičke Toplice) te Disc golf teren Terra Malvasia (Bartići - Labin). Ovih pet terena projektirala je i uredila tvrtka Lagoda j.d.o.o.

Uz navedene stalne javne terene u Hrvatskoj postoji još nekoliko mjesta na kojima se može igrati disc golf, ali prije odlaska potrebno je dodatno se informirati jer su tereni uređeni ili montažnom opremom, ili su na privatnim površinama koje se održavaju redovito.

Teren Disc Martinuševec u selu Martinuševec u Međimurju je uređen 2010. godine na privatnom zemljištu od strane entuzijasta Predraga Peršaka i prvi je disc golf teren u našoj regiji. Ovaj teren nema table niti označen plan terena pa nije pogodan za individualni dolazak, bez prethodnog dogovora s lokalnim igračima (Disc golf klub Varaždin).
Teren uz Vodovodnu ulicu i gradsko groblje u Varaždinu je uređen kao privremen opremom u vlasništvu Disc golf kluba Lagoda, ali koševi se na toj lokaciji nalaze trajno od 2020. godine. Na terenu nema tabli s planom terena i drugih informacija.

U blizini Hrvatske nalazi se još nekoliko disc golf terena. U Sloveniji su uređeni tereni na skijalištu Kope, skijalištu Areh, u mjestu Mežica, a u predgrađu Ljubljane nalazi se i mali trening teren od 6 staza. U Austriji, najbliži tereni su oni na području Graza, to čak tri - jedan u lječilištu Josefhof te dva u skijaškim resortima Hebalm i Sckockl. Popis i lokacije većine disc golf terena u svijetu možete pronaći u bazi Svjetskog udruženja PDGA ili na stranici aplikacije Udisc.