Disc golf teren Terra Malvasia

U nedjelju, 17. 3. 2024., svečano je otvoren prvi disc golf teren u Istri - Terra Malvasia!

Teren je uređen na prostoru vinarije Vina Juričić u mjestu Bartići tek nekoliko minuta vožnje autom od Labina, a sastoji se od 9 staza koje su predviđene za početnike te rekreativnu igru, ali imaju i tehničke karakteristike pa će igra na njemu biti zanimljiva i iskusnijim igračima.

Ovaj događaj obilježen je Disk golf turnirom Terra Malvasia Trophy, na kojem je sudjelovalo 24 igrača iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Rezultati natjecanja nalaze se na PDGA stranici. Na turniru su natjecatelji igrali dvije runde po 18 staza, a svaka se sastojala od dva kruga po 9 staza.

Projekt uređenja ovog terena je ostvaren zahvaljujući podršci Hrvatske turističke zajednice i destinacijskim management kompanijama, a na njegovoj realizaciji su surađivali Turistička agencija Atlas-Rabac, OPG Vinarija Juričić i Disc golf Lagoda.

Otvorenje terena označava važan korak naprijed za disc golf u regiji, te se očekuje da će Terra Malvasia postati omiljena destinacija ljubiteljima ovog sporta.

Korištenje terena se naplaćuje, a za više informacija se obratite u prostor vinarije, odnosno u turističku agenciju Atlas Rabac na telefonski broj +385 98 9133829 ili +385 98 421154.
Za upisivanje rezultata kod rekreativne igre preporučamo da koristite aplikaciju Udisc koju možete besplatno preuzeti na svoje telefone.

Za lokaciju terena otvorite vezu na Google kartu.

Fotografije: Lagoda Disc Golf i Radio Labin


C1 exp darkomares 2023 06 07 13 55 51 v1 EXP 1280