TBT 2022 #1 - Spring Forester

Spring Forester je dvodnevni turnir koji se igra u 12. i 13. 3. 2022. u Varaždinu kao prvo kolo Triple Bogey Toura 2022.
Ovaj turnir je ujedno i 1. kolo Hrvatske disc golf lige 2022.

Teren za turnir će biti uređen montažnom opremom na istoj lokaciji gdje će se tjedan dana ranije (4.-6.3.) igrati Pro Forester, turnir 1. kola EuroToura, ali staze će biti prilagođene broju sudionika i njihovim mogućnostima, a ne zahtjevne kao što su u planu za EuroTour.

Turnir će se igrati kao dvodnevni turnir od tri runde po 18 staza.

Sva tri kola Triple Bogey Toura 2022 se odvijaju u ženskoj FPO kategoriji te PDGA color kategorijama koje su otvorene za oba spola i to Purple (rejting do 800), Green (rejting do 850), Red (rejting do 900), White (rejting do 935) i Gold (rejting iznad 935).
Igrač koji je na prvom kolu toura imao pravo sudjelovati u određenoj kategoriji (npr. netko sa rejtingom 846 dovoljnim za Green) može sudjelovati u toj istoj kategoriji na sva tri kola toura, čak i ako mu rejting u međuvremenu prijeđe preko limita kategorije.
S obzirom da ne znamo točno kakav će biti interes žena za sudjelovanje u FPO ili će rađe igrati color kategorije prema svom rejtingu, biti će moguće naknadno se prebaciti iz FPO u Color ili iz Color u FPO do 2 dana prije turnira.
Ujedno, svaki igrač može igrati u višoj kategoriji po rejtingu ako tako odabere (npr. netko rejtinga 730 može igrati Purple, ali i bilo koju drugu kategoriju, ali igrač koji ima rejting npr. 870, ne može igrati Purple niti Green)

Ukoliko u kategoriji Gold bude prijavljeno manje od 3 igrača, tada će biti ukinuta kategorija White i svi igrači iz White će igrati Gold, i tako će ostati na svim narednim turnirima turneje).

Kotizacija za turnir za kategorije Green, Red, White i Gold iznosi 150 kn / 20€, a kotizacija za kategoriju Purple iznosi 50 kn / 7€ i plaća se na račun Lagoda j.d.o.o. prije održavanja turnira.
Za kategorije Green, Red, White i Gold od svake uplaćene kotizacie u nagradni fond kategorije odvaja se 40 kn / 5,5€ i nakon održanog posljednjeg kola najbolje plasiranih 25% igrača za svaku kategoriju primiti će novčane nagrade (ili protuvrijednost u robi) prema tablici raspodjele. 
U kategoriji Purple neće biti raspodjele nagrada za najboljih 25% igrača, već će nagrade dobiti samo najboljih 5 igračica i igrača u ukupnom poretku.

Natjecanje će se održati u skladu s trenutno važećim Covid19 mjerama.

Vremensku prognozu za Varaždin možete pratiti na Yr.no stranici.

Program turnira je kako slijedi
Subota 11.3.
od 8:30 - okupljanje na terenu, kraj Arene Varaždin
9:00 - sastanak s igračima (na otvorenom)
9:30 - početak igre u 1. rundi, 18 staza
- ručak (vlastita organizacija, sendviči i slično ili opcija narudžbe)
14:00 - objava grupa za drugu rundu
14:30 - početak igre u 2. rundi, 18 staza

Nedjelja 12.3.
od 8:30 - okupljanje na terenu, kraj Arene Varaždin
8:45-9:00 - obavezna prijava / potvrda dolaska
9:30 - početak igre u 3. rundi, 18 staza
- proglašenje pobjednika oko 13:00
- ručak (vlastita organizacija, sendviči i slično ili opcija narudžbe)
14:00 - Lagoda Team Game, 2 runde po 8 staza, ekipe po 4 igrača

Teren
Plan terena možete preuzeti u PDF obliku sa ove stranice.

Prijave
Da bi se prijavili za natjecanje otvorite zasebnu stranicu prijava.
Rezultati natjecanja biti će objavljeni na PDGA stranici.

Ostale informacije o Triple Bogey Touru biti će objavljene uskoro (malo smo u gužvi zbog EuroTour turnira kojeg organiziramo 4.-6. 3.)