TBT 2022 #3 - Ringin' RakiChains

Ringin' RakiChains je turnir koji će se igrati 14. i 15. 5. 2022. u Murskoj Soboti (Slovenija) kao posljednje 3. kolo Triple Bogey Toura 2022 na terenu Park Rakičan. Natjecanje će se odvijati kroz tri runde po 18 staza i to dvije runde u subotu te jedna runda u nedjelju.
Turnir organizira Lagoda Disc Golf uz pomoć lokalnog organizatora Disc golf kluba Pomurje.

Sva tri kola Triple Bogey Toura 2022 se  igraju u PDGA color kategorijama koje su otvorene za oba spola i to Purple (rejting do 800), Green (rejting do 850), Red (rejting do 900) i Gold (rejting iznad 900).
Više informacija o touru i o bodovanju za ukupni poredak potražite na stranici Triple Bogey Toura. Tablicu s trenutnim poretkom možete preuzeti i u PDF obliku sa ove stranice.

Igrač koji je na prvom kolu toura imao pravo sudjelovati u određenoj kategoriji (npr. netko sa rejtingom 846 dovoljnim za Green) može sudjelovati u toj istoj kategoriji na sva tri kola toura, čak i ako mu rejting u međuvremenu prijeđe preko limita kategorije.
Ujedno, svaki igrač može igrati u višoj kategoriji po rejtingu ako tako odabere (npr. netko rejtinga 730 može igrati Purple, ali i bilo koju drugu kategoriju, ali igrač koji ima rejting npr. 870, ne može igrati Purple niti Green)

Natjecanje će se održati u skladu s trenutno važećim Covid19 mjerama.

Vremensku prognozu za Mursku Sobotu možete pratiti na Yr.no stranici.

Program turnira je kako slijedi

Subota 14.5.
9:00 okupljanje na terenu, trening
9:50 sastanak s igračima
10:30 početak igre u 1. rundi (očekivano trajanje oko 2:10 - 2:40 sat)
13:00 stanka za ručak (opcija ručka uz doplatu)
15:00 početak igre u 2. rundi, 18 staza
19:30 večernje druženje
Nedjelja 15.5.
9:00 okupljanje na terenu, trening
9:00 - 9:30 obavezna prijava check-in
10:00 početak igre u 3. rundi (očekivano trajanje oko 2:10 - 2:40 sat)
13:00 proglašenje pobjednika (pa ručak)


Teren
Teren za turnir biti će uređen na prostoru stalnog disc golf terena Park Rakičan Disc Golf. Kako se teren sastoji od 14 staza, za potrebe turnira biti će dodana 4 koša i kreirane 4 dodatne staze.
Koševi koji će se koristiti na svim stazama staza su Prodigy T2.
Zaletišta će uglavnom biti sa tepihom umjetne trave, dok će možda samo par zaletišta biti samo označeno na tlu (detalji će biti dostupni naknadno).
Plan terena možete preuzeti u obliku PDF dokumenta.

Prijave
Da bi se prijavili za natjecanje otvorite zasebnu stranicu prijava.
Rezultati natjecanja biti će objavljeni na PDGA stranici.

Kotizacija za turnir za kategorije Green, Red i Gold iznosi 160 kn / 21.5 €, a kotizacija za kategoriju Purple iznosi 75 kn / 10 € i plaća se na račun Lagoda j.d.o.o. prije održavanja turnira te uključuje organizaciju turnira, naknadu Hrvatskom Flying Disc Savezu te naknadu za korištenje Spa Hills terena.
Za uplatu kotizacije koristite slijedeće podatke:
Lagoda jd.o.o., Varaždin, HR6323400091110550349
Polje poziv na broj možete ostaviti prazno (ili ako vas traži upišite 00 ili 99), a pod opis plaćanja možete navesti "Kotizacija za turnir".

Za kategorije Green, Red i Gold od svake uplaćene kotizacie u nagradni fond kategorije odvaja se 40 kn / 5,5€ i nakon održanog posljednjeg kola najbolje plasiranih 25% igrača za svaku kategoriju primiti će novčane nagrade (ili protuvrijednost u robi) prema tablici raspodjele. 
U kategoriji Purple neće biti raspodjele nagrada za najboljih 25% igrača, već će nagrade dobiti samo najboljih 5 igračica i igrača u ukupnom poretku.

Raspored igre
Natjecanje u 1. rundi odvija se na način da su igrači pomješani u grupe po jakosnim skupinama i da vodimo računa, koliko je moguće, da igraju zajedno igrači iz različitih država i klubova. U drugoj i trećoj rundi igrači će biti grupirani koliko je maksimalno moguće bez mješanja kategorija i u grupama po 4 igrača.

Smještaj i hrana
Za sudionike će postojati mogućnost smještaja u sklopu Dvorca Rakičan, kao i opcija narudžbe hrane (ručak, večera, doručak) za vrijeme turnira, a detalje oko toga objaviti ćemo na ovoj stranici naknadno, te poslati e-mailom svim prijavljenim igračima

Fotografije
Sve fotografije koje napravimo na turniru biti će na kraju svakog dana dodane u Google Photos Album te ih možete preuzeti i koristiti za društvene mreže.