Službeni smještaj

Službeni smještaj turnira je ovom prigodom ograničen u samom Varaždinu jer će se isti vikend u gradu održavati i natjecanja robotskog sporta RoboCup Junior sa očekivanih 800 - 1.000 sudionika te sedmo izdanje TIE FLY (karavana luksuznih sportskih automobila) sa očekivanih 100 sudionika.

U suradnji s turističkom agencijom Vall Tours rezervirali smo smještaj u Pansionu Maltar za 30-40 natjecatelja, te u Toplicama Sveti Martin (30 minuta vožnje od Varaždina). Sve sudionike koji namjeravaju igrati Pro Forester pozivamo da nam se što prije jave ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) i rezerviraju svoj smještaj jer je vrlo moguće da u samom Varaždinu i široj okolici neće biti drugih slobodnih smještaja.

Informacije o cijenama smještaja biti će dostupne tijekom siječnja / januara 2023.

Očekujemo da će cijene biti slične onima iz 2022. godine te će noćnje u Toplicama Sveti Martin u apartmanu za dvije osobe koštati 110 €, za jednu osobu 75€, a u hotelu za dvije osobe 140€, za jednu osobu 95 €. Cijena u Pansionu Maltar će biti u sobi za dvije osobe 85€, a u sobi za jednu osobu oko 50€.

PDGA EuroTour