Masterpiece 2024 - Valamar Sanfior Hotel & Casa

Službeni smještaj turnira osiguran je za sudionike u Valamar Sanfior Hotel & Casa smještenom na samoj obali jadranskog mora u mjestu Rabac, udaljenom 9 km, odnosno 13 minuta vožnje autom od terena u Parku skulptura Dubrova. 
Adresa hotela je Lanterna 2, 52221 Rabac (google lokacija)

U suradnji sa putničkom agencijom Atlas Rabac za sudionike turnira su osigurane posebne cijene smještaja, a rezervaciju igrači mogu napraviti isključivo preko agencije na kontakte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili +385 98 9133829 ili +385 98 421154.
Navedene cijene vrijede od 2.4. do 7.4. pa sudionici turnira mogu planirati i raniji dolazak u Labin - Rabac.
Sudionici turnira koji dolaze avionom te žele transfer sa aerodroma do hotela za dogovor oko istog mogu se javiti u agenciju Atlas Rabac.

Valamar Sanfior Hotel & Casa ****
Vrsta sobe Cijena
Jedokrevetna soba, 1 osoba - noćenje, doručak, večera 90 €
Dvokrevetna soba, 2 osobe - noćenje, doručak, večera 120 € (60€ po osobi)
Dvokrevetna soba, 3 osobe, jedan pomoćni ležaj - noćenje, doručak, večera 168 € (56€ po osobi)


Cijena uključuje: piće dobrodošlice, korištenje hotelskog fittnes centra, te unutarnjeg i vanjskog bazena, doručak, večeru te piće za vrijemevečere iz šankomata (sokovi, voda)
Cijena smještaja za djecu: za djecu do 2 godine popust iznosi 100%, za djecu od 2 do 12 godina popust iznosi 50% ako su u sobi dvije odrasle osobe, odnosno 30% ako je u sobi samo jedna odrasla osoba.
Dodatne informacije te više fotografija samog hotela i njegove ponude potražite na zasebnoj stranici.

Hotelske sobe sastoje se od glavne sobe sa dva kreveta te male sofe, kupaonice, balkona te kupaone u kojoj se nalazi tuš kabina. Sobe su opremljene kuhalom za kavu i čaj, sušilom za kosu i TV-om.

U sklopu hotela nalazi se zatvoreni bazen s pogledom na more te welness centrom u sklopu kojeg se nalazi jacuzzi te saune - infracrvena, parna i finska.

Doruačk i večera služe se u hotelskom restoranu sa bogatog buffet stola. Doruačk je poslužen od 7 do 10 sati, a večera od 19 do 21.