Masterpiece 2024 - posebna ponuda

Masterpiece je turnir koji će se igrati 6. i 7. 4. 2024. u Labinu. Ovo će biti 1. izdanje turnira, a održava se u organizaciji Lagoda Disc Golf uz lokalne partnere iz turističke agencije Atlas Rabac te potporu Turističke zajednice Labin - Rabac i Parka skulptura Dubrova. Očekuje se sudjelovanje 50-ak igrača iz desetak Europskih država.

Uz potporu Turističke zajednice Labin - Rabac, a u želji da turniru dodamo značajniji međunarodni segment, osigurali smo posebne uvjete sudjelovanja za sudionike iz udaljenih država, odnosno za sudionike koji će na turnir doći iz država koje nisu - Hrvatska, Slovenija, Italija, Austrija, Mađarska, Srbija i Crna Gora.

U redovnoj ponudi puni paket sudjelovanja u turniru za 2 osobe iznosi 350€.
U posebnoj ponudi cijena ovog paketa iznosi 180€, odnosno uštedjet ćete 170€.

Ovaj poseban paket uključuje:

  • - 2x punu kotizaciju za turnir (natjecanje, 1 ručak, 1 degustacija vina i domaćih proizovda)
    - smještaj za 2 osobe (1 dvokrevetna soba) na bazi 2 noćenja s doručkom i večerom (petak i subota) u službenom hotelu turnira - Valamar Sanfior Hotel & Casa ****.

Posebna ponuda vrijedi za najviše 10 osoba, a iz iste države ponudu mogu koristiti najviše 4 osobe
Nakon prijave za turnir prva osoba iz pojedine od navedenih država (prema popisu prijavljenih sudionika na zasebnoj stranici) biti će kontaktirane od strane organizatora te će imati rok od 5 radnih dana da izvrši uplatu iznosa cijene posebne ponude. Ukoliko osoba u tom roku ne izvrši uplatu smatrat će se da je odustala od posebne ponude te će ista biti ponuđena narednim osobama na popisu prijavljenih koje zadovoljavaju ranije navedene uvjete.

Druge opcije za posebnu ponudu:
Jedan igrač i osoba u pratnji koja nije igrač, smješteni u dvokrevetnoj sobi - redovna cijena iznosi 350€, a posebna ponuda iznosi 270€ (ušteda 80€).
Jedan igrač - redovna cijena, smještaj u jednokrevetnoj sobi, iznosi 240€, a posebna ponuda iznosi 170€ (ušteda 70€).
Za opcije dolaska sa djecom, izračun posebne ponude možemo vam dostaviti na upit, a ovisno o dobi djece.

Pojašnjenje:
Da bi igrač bio prihvatljiv za korištenje ove posebne ponude mora biti stanovnik jedne od prihavtljivih država ili u njima imati boravište, što se dokazuje osobnim dokumentom.

Sve ostale informacije o sudjelovanju u turiru potražite u zasebnom članku.