Disc golf za kuće za odmor

Iako za disc golf možda do sada i niste čuli, on je jedan od najbrže rastućih sportova na svijetu, najlakše ga je opisati kao urbanu i ležerniju verziju klasičnog golfa, a idealan je kao sportsko-rekreacijski sadržaj za goste svih dobi kao i za cijele obitelji. Također, s obzirom na njegovu popularnost u Sjevernoj i Zapadnoj Europi, kroz Vaše promotivne aktivnosti, može poslužiti i kao motiv dolaska gostiju iz npr. Finske, Estonije, Švedske i Norveške u vaše objekte. Disc golf ima tradiciju dužu od 50 godina, kada je osmišljen u SAD-u gdje je do danas uređeno više od 4.000 terena. U Europi je najpopularniji u zemljama Skandinavije (u Finskoj se nalazi više od 700 terena koje koristi više od 500.000 igrača), a u posljednjih 10 godina polako se širiti i prema Južnoj Europi. U Češkoj su ovaj sport počeli razvijati 2010. godine kada je uređen prvi teren, a do danas je diljem zemlje uređeno preko 100 terena, od čega u nekim gradovima i više njih - npr. sedam u Pragu, a po dva u Brnu i Ostravi.

Naša tvrtka je s razvojem disc golfa u Hrvatskoj započela 2012. godine i do sada smo uredili pet terena: na Platku (za Primorsko-goransku županiju), u Varaždinskim Toplicama (za Grad), u Toplicama Sveti Martin u sklopu turističkog resorta, u Stubičkim Toplicama (za Općinu) te pored Labina za privatnog investitora (Vinarija Juričić). Iako se klasičan disc golf teren uobičajeno sastoji od 18 staza uređenih na površinama od 15 do 25 hektara, kao sadržaj uz kuće za odmor može se postaviti i jedan disc golf koš te oznake za nekoliko igara koje gosti objekta mogu igrati samostalno ili u društvu.

Cijena paketa koji uključuje 1 disc golf koš, 10 diskova, oznake na tlu za disc golf igre te sve potrebne upute iznosi 550 € (nismo u sustavu PDV-a).
Dostavu opreme vršimo besplatno i osobno za kuće za odmor udaljene od Varaždina do 120 min vožnje, dok za one udaljenije cijenu dostave određujemo na upit ovisno o troškovima kurirske službe.

DISC GOLF OPREMA:
Osnovna oprema potrebna za igru su posebno dizajnirani diskovi izrađeni od plastičnih ili gumenih materijala. Drugi značajan dio opreme su disc golf koševi, odnosno mete u koje je potrebno pogoditi diskom kako bi se završila igra na pojedinoj stazi. Za uređenje disc golf igrališta uz kuću za odmor potreban je 1 koš, 10 diskova te oznake na tlu za različite udaljenosti - od 5 metara do 10 ili 15 metara (ovisno o dostupnoj površini).

DISC GOLF IGRA:
Na igralištu s jednim košem mogu se igrati različite igre u kojima sudjeluje do 20 igrača. Upute i pravila igri dostavljamo zajedno s opremom za disc golf igralište. Posebnu draž disc golf igrama daje mogućnost korištenja nekoliko mobilnih aplikacija koje gostima nude priliku da se, kroz cijelo vrijeme boravka u Vašem objektu, natječu s drugim osobama koje borave zajedno s njima ili se putem internet rezultata natječu s igračima iz cijelog svijeta. Primjeri ovih igrara su Disc Golf Training, JYLY Putting Game i dr.
Dodatne upute oko igranja disc golf igri nalaze se na zasebnoj stranici (otvori).

DISC GOLF NATJECANJA:
Svaki gost objekta koji je proveo opremanje disc golf igrališta putem naše tvrtke ima mogućnost uključiti se i u godišnje natjecanje koje provodimo sa svim kućama za odmor u kojima je postavljeno naše disc golf igralište. Gosti koji to žele mogu snimiti svoju igru te video iste poslati na naše kontakte i time ući u popis rezultata putem kojeg ćemo na kraju godine nagraditi najuspješnije sudionike. Na taj nači Vaši gosti će dobiti motivaciju svakodnevno igrati disc golf igru koja im može ispuniti značajan dio slobodnog vremena. Detaljne upute i pravila u obliku letka ili postera dostavit ćemo Vam zajedno s opremom.

DISC GOLF OZNAKE NA TLU:
Kao oznake na tlu za disc golf igre mogu se koristiti zastavice, tepih umjetne trave ili plastične oznake. U paketu uključenom u cijenu nalazi se 15 oznaka u vrsti prema želji kupca. Alternativno kupac može samostalno nabaviti i postaviti oznake od drugih materijala koje se uklapaju u dizajn prostora gdje se uređuje disc golf igralište (npr. drvo, kamen itd.).

DODATNA PROMOCIJA:
Putem naše turističke agencije DMK Vall 042 d.o.o. koja je specijalizirana za disc golf turizam promovirati ćemo sve kuće za odmor i druge objekte koji u svojoj ponudi imaju disc golf igralište te time, vjerujemo, doprinijeti i da u njih stignu neki novi gosti iz inozemstva.

Za dodatne informacije kontaktirajte na ns Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili +385981936437 (WhatsApp)