Drava Forester 2023 - predprijave

 

Drava Forester je turnir koji će se po 11. puta igrati u Varaždinu od 3. do 5. studenog / novembra. Ovaj turnir je događanje koje tradicionalno na jednom mjestu okuplja 60 do 100 igrača iz 15-ak država s ciljem da se zabave i provesele te time polako privedu svoju disc gol sezonu kraju. Iako je PDGA turnir osnovni dio turnira on je u neku ruku gotovo pa sporedna aktivnost u cijelom Drava Forester eventu jer za sudionike smo pripremili bogat program popratnih sadržaja koji započinju već u srijedu te završavaju u nedjelju navečer, a druženja uobičajeno svakodnevno traju do kasnih sati. Većina sudionika koji žele doživjeti pravi duh Drava Forestera u Varaždin dolazi u srijedu popodne (1.11. 2023.) te iz Varaždina odlazi u ponedjeljak (6.11. 2023.) u jutarnjim satima.

Predregistracije za turnir su otvorene od 24.3. i u prvoj fazi, do 3.9. za sudjelovanje se mogu prijaviti samo igrači koji žele sudjelovati u cjelom programu turnira te biti smješteni u službenom smještaju kojeg ćemo organizirati sa našom turističkom agencijom Vall Tours.

Napominjemo da ovo nisu prijave za turnir već samo pred-prijave kako bi oni igrači koji trebaju unaprijed planirati svoje putovanje (uzeti slobodne dane na poslu, kupiti avionske karte itd.) znali da imaju osigurano mjesto u turniru.
Prijave za turnir će biti otvorene 3.9. kada će svi pred-prijavljeni igrači trebati potvrditi svoje mjesto u turniru, a sva preostala mjesta će biti otvorena za prijave ostalim igračima.

Kotizacija za cijeli turnir iznositi će oko 150 € za MPO i FPO kategoriju te uključuje:
- organizaciju turnira
- naknadu Hrvatskom Flying Disc Savezu
- transfere od hotela do terena i natrag od četvrtka do nedjelje
- ručak na terenu u petak, subotu i nedjelju
- večeru svaki dan od Četvrtka do Subote
- suvenir - disk ili majica sa turnirskim tiskom, manji suvenir turnira
- team building (četvrtak)
- Lagoda Team Game (petak i subota)
- natjecanje Park it! (četvrtak, petak i subota)
- natjecanje 3 consecutive putts (četvrtak - nedjelja)
- natjecanje King of the table
- večernji program u četvrtak, petak, subotu i nedjelju.

Točan iznos kotizacije biti će utvrđen do 3.9. 2023.
Službeni smještaj za sudionike će biti osiguran u Park Boutique Hotelu 4* ili Pansionu Maltar 3*. Rezervaciju smještaja izvršiti će organizator (Lagoda Disc Golf), a svi igrači će nakon prijave biti kontaktirani e-mailom i upitani za detalje oko smještaja.

Broj prijava za natjecanje u glavnom turniru ograničen je na 90, odnosno turnir će se igrati u najviše 18 grupa po 5 igrača.

Turnir će se igrati u dvije kategorije otvorene za amaterske i pro igrače Open i Open Women. U finalnom natjecanju sudjelovati će najboljih 5 igrača i igračica u MPO i FPO, a igrati će se posebnih 6 staza uređenih na prostoru ispred Arene Varaždin. (Pogledajte snimku finala iz 2019 - FPO finale i MPO finale)

Za one igrače koji žele sudjelovati u ležernijem natjecanju i platiti nižu kotizaciju (ili osobe u pratnji koje nisu iskusni disc golferi, ali žele sudjelovati u Drava Foresteru) organizirat ćemo rekreativni turnir Beer Forester koji nije PDGA turnir. (dodatne informacije biti će dostupne do 3.9.)

Da bi se prijavili za natjecanje otvorite zasebnu stranicu prijava.
Popis igrača biti će dopunjavan na PDGA stranici turnira.

Sve dodatne informacije o turniru Drava Forester potražite na stranici turnira (za sada su na njoj još uvijek informacije sa turnira 2022.)