Prijave i uvjeti

Turnir se održava kao PDGA A-Tier natjecanje te su važeća sva pravila i propisi koji vrijede za natjecanja tog ranga, a za natjecanje se mogu prijaviti samo igrači koji su članovi PDGA.
Minimalni rating s kojim se igrači mogu prijaviti za sudjelovanje na turniru, u bilo kojoj kategoriji, je 750.
Kako je ovaj turnir dio elitnog europskog disc golf natjecanja EuroToura, glavni fokus natjecanja su pro kategorije FPO, FP40, MPO, MP40, MP50 i MP60 dok će sudjelovanje u amaterskim kategorijama biti omogućeno igračima isključivo u 4. i 5. fazi registracija i to samo ako ostane slobodnih mjesta u natjecanju nakon što se prijave igrači zainteresirani za sudjelovanje u pro kategorijama.

Prijave sudionika
za su otvorene 17.1.2021. putem stranice Disc golf scene, a kategorije otvorene za registraciju su FPO (žene), FP40 (žene preko 40 godina), MPO (muški), MP40 (muški preko 40 godina), MP50 (muški preko 50 godina) i MP60 (muški preko 60 godina).
Igrači koji su se prijavili na turnir Spring Forester 2020, a koji je otkazan zbog pandemije Covid19, te koji nisu otkazali svoje sudjelovanje, zadržavaju mjesto u turniru te se ne trebaju ponovno prijavljivati. Jednako tako i svi koji su se prijavili za turnir u terminu 4. do 6. Lipnja / Juna 2021.

Od svake uplaćene Pro kotizacije (90€) u nagradni fond ulazi 60€ po igraču koji sudjeluje u pojedinoj kategoriji. Novčane nagrade biti će isplaćene za 33% najboljih sudionika svake kategorije uz težnju da posljednji igrač koji osvaja novčanu nagradu osvoji najmanje iznos jednak uplaćenoj kotizaciji (90€). Za turnir ProForester 2020 koji je otkazan zbog pandemije Covid19 bilo je osigurano i najmanje 2.000 € dodatnih sredstava u nagradnom fondu, pa istom ili većem iznosu nadamo i za turnir 2021. godine no tako nešto ne možemo garantirati za sada, te će isto ovisiti o daljnjem razvoju situacije s pandemijom te stanju gospodarstva u mjesecima prije samog natjecanja.

U četvrtom krugu prijava od 11. Veljače / Februara, otvorene su i prijave za amaterske kategorije MA1 (muški) i FA1 (žene). Svaki igrač koji se registrira u amaterskoj kategoriji naknadno može odlučiti da zaigra u nekoj od pro kategorija, uz doplatu razlike u iznosu kotizacije.

Od svake uplaćene Amaterske kotizacije (60€) u nagradni fond ulazi 30€ po igraču koji sudjeluje u pojedinoj kategoriji. Nagrade u robi ili uslugama biti će osigurane za 33% najboljih sudionika svake kategorije uz težnju da posljednji igrač koji osvaja nagradu osvoji nagradi u vrijednosti koja je najmanje jednaka iznosu uplaćene kotizacije. (60€).

Popis prijavljenih igrača nalazi se i na PDGA stranici turnira.

pdgaieurotour