Format natjecanja i nagrade

Turnir se održava kao PDGA B-Tier natjecanje te su važeća sva pravila i propisi koji vrijede za natjecanja tog ranga.

Konzumacija alkohola nije dopuštena igračima počevši od 30 minuta prije početka natjecanja pa do trenutka vraćanja tablice s rezultatima organizatoru. Konzumacija svih ostalih ilegalnih supstanci nije dopuštena od početka turnira (večera dobrodošlice) pa do kraja turnira (proglašenje pobjednika).
Pušenje duhana je dopušteno ISKLJUČIVO uz odobrenje svih ostalih sudionika u grupi, a igrače molimo da se suzdrže od pušenja kada se nalaze na dijelovima terena gdje je više gledatelja.

U slučaju izjednačenog rezultata za 1. mjesto igrat će se sudden death doigravanje počevši od staze 1. Sudden death će završiti kad jedan igrač bude bolji na jednoj stazi. Direktor turnira će pružiti dodatne informacije prije početka doigravanja.

Od svake uplaćene Pro kotizacije (90€) u nagradni fond ulazi 60€ po igraču koji sudjeluje u pojedinoj kategoriji. Novčane nagrade biti će isplaćene za 33% najboljih sudionika svake kategorije uz težnju da posljednji igrač koji osvaja novčanu nagradu osvoji najmanje iznos jednak uplaćenoj kotizaciji (90€).

Od svake uplaćene Amaterske kotizacije (60€) u nagradni fond ulazi 30€ po igraču koji sudjeluje u pojedinoj kategoriji. Nagrade u robi ili uslugama biti će osigurane za 33% najboljih sudionika svake kategorije uz težnju da posljednji igrač koji osvaja nagradu osvoji nagradi u vrijednosti koja je najmanje jednaka iznosu uplaćene kotizacije. (60€).