Dolazak u Varaždin

Ukoliko na turnir dolazite vlastitim vozilom možete se, dovesti sve do terena uz Arenu Varaždin gdje je velik broj besplatnih parkirnih mjesta. U vrijeme održavanja turnira Pro Forester u Areni će se održavati i Europsko natjecanja robotskog sporta RoboCup Junior pa postoji mogućnost da na parkingu bude dustupan manji broj slobodnih mjesta.
Ukoliko dolazite javnim prijevozom u Varaždin tada možete koristiti Taxi uslugu, a prijevoz u jednom smjeru na području grada platiti ćete oko 4-5 €.

Svi igrači koji dolaze na turnir avionom i žele da im organiziramo transfer mogu nam se javiti kako bi im dali savjet oko izbora aerodroma te vremena dolaska i odlaska s ciljem da na isti transfer povežemo više osoba (npr. prijevoz kombijem ili mini busom) kako bi cijena transfera po osobi bila što niža.
Igračima koji dolaze bez vlastitog vozila ponuditi ćemo i opciju transfera od hotela do terena i natrag, a uvijek im je dostupna i Taxi usluga po ranije navedenim cijenama.

Igračima koji nakon turnira u Varaždinu putuju dalje na Euro Tour #2 Konopište, nudimo mogućnost organizacije transfera autom, kombijem ili autobusom. Predviđeno trajanje puta do Konopišta je 9 do 10 sati, sa stajanjima.


PDGA EuroTour