Spa Hills 2021

Spa Hills je dvodnevni turnir koji se igra 24. i 25. 7. 2021. u Toplicama Sveti Martin, a svim sudionicima nudi mogućnost da kombiniraju natjecanje na terenu gdje se igralo Europsko prvenstvo 2018. sa godišnjim odmorom u sklopu resorta Terme Sveti Martin. Ujedno, ovaj turnir je i dio Hrvatske disc golf lige.

Turnir će se igrati kao dvodnevni turnir od tri runde po 18 staza.

Kotizacija za turnir u kategorijama MPO, FPO i Green (igrači ratinga ispod 850) iznosi 180 kn / ~24 €, a u kategoriji Purple 75 kn / ~10 €  i uključuje organizaciju natjecanja, naknadu Hrvatskom Flying Disc Savezu, naknadu za korištenje terena te priznanja najboljim sudionicima u svakoj kategoriji. Kotizacija se plaća na račun Lagoda j.d.o.o. prije održavanja turnira.

Natjecanje će se održati u skladu s trenutno važećim Covid19 mjerama.

Vremensku prognozu za Toplice Sveti Martin možete pratiti na Yr.no stranici.

Program turnira je kako slijedi:

Subota 24.7.
8:30 okupljanje u Golf kući, trening
9:15 sastanak s igračima, Golf kuća
9:45 početak igre u 1. rundi
13:30 ručak, dostava u Golf kuću
15:00 početak igre u 2. rundi
19:30 opcija: zajednička večera
Nedjelja 25.7.
8:30 okupljanje u Golf kući, trening
9:00 - 9:15 obavezna prijava igrača
9:45 početak igre u 3. rundi
13:30 proglašenje pobjednika
14:15 ručak, dostava u Golf kuću
15:00 druženje na bazenima


Prijave
Da bi se prijavili za natjecanje otvorite zasebnu stranicu prijava.
Rezultati natjecanja biti će objavljeni na PDGA stranici, dok će rezultati uživo biti dostupni putem stranice PDGA i Disc golf Metrix.

Igra
Natjecanje će se odvijati u slijedećem formatu:
Runda 1 - grupe će biti formirane sa izmješanim kategorijama i jakosnim skupinama određenima prema PDGA ratingu
Rounde 2 i 3 - grupe formirane po rezultatu, ali bez mješanja kategorija.

U 2. i 3. rundi broj igrača u grupi varirati će od 3 do 5 kako bi pokušali postići da svim grupama natjecanje traje podjednako. Vodeća MPO grupa će se vjerojatno sastojati od 5 igrača dok će u FPO i Purple grupe vjerojatno biti formirane od 3 igrača.

Smještaj
Službeni smještaj turnira  je u Hotelu Terme (bivši Spa Golfer) u kojem se nalazi moderno opremljena 151 hotelska soba i 6 luksuznih suite-ova okruženih netaknutom prirodom te u Apartmanskom naselju Regina koje predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. U Apartmanskom naselju Regina na raspolaganju stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg se posjetitelji osjećaju kao kod kuće.
Osnovna cijena smještaja za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi iznosi 40€ u apartmanu, odnosno 58€ u hotelu za uslugu noćenje s doručkom. Sudionici toura koji ostvare 5 ili više noćenja ostvaruju pravo na popust od 3,5€ po noćenju.
Cijena za hotelski smještaj uključuje 1 x ulaz u saune, korištenje fitness centra, korištenje svih bazena resorta (termalno kupalište, Aquapark, hotelski bazen), besplatni wireless internet, ogrtač i papuče u sobi, ručnik za bazen na wellness recepciji te besplatni parking.
Cijena za smještaj u apartmanima uključuje 1 x ulaz u saune, korištenje fitness centra, neograničeno korištenje termalnog kupališta “Hram Života” I ljetnih bazena “Aquaparka”, besplatni wireless Internet te besplatni parking.
Smještaj u službenom hotelu ili apartmanima nije obavezan tako da sudionici mogu i sami rezervirati neke druge smještajne opcije.

Teren
Teren od 18 staza uređen je na golf terenu te šumama koje ga okružuju pa tako kombinira kraće, tehničke šumske staze sa otvorenim staza.
Plan terena možete preuzeti na ovoj stranici u obliku PDF-a.
Planovi staza biti će dostupni najkasnije 10 dana prije turnira.

Ova postava terena igrana je do sada samo jednom na turniru Blooming Hills u vjetrovitim uvjetima kada su ostvareni trenutno važeći rekordi i to kod muških 58 (even par, rating 961) od strane Maria Mesarića, te kod žena Ira Molnar Gorički 66 (+8, rating 887).

Spa Hills 2021 course map