Merry Forester Series

Merry Forester Serija se sastoji od dva jednodnevna PDGA Tier C turnira koji se igraju na Drava Forester terenu. Svaki od 2 turnira igrati se u dvije runde od po 14 staza, a sva bacanja (za igrače koji sudjeluju u oba turnira) se zbrajaju u ukupni rezultat pojedinog igrača, tako da će je ukupan poredak serije zapravo kao jedan turnir od 4 runde igran u 2 različita termina.

Na svakom turniru se proglašavaju pobjednici, a igrači mogu sudjelovati i u samo jednom turniru, ali tada ne ulaze u ukupan poredak Serije.

Uobičajeno kotizacija za turnir iznosi 100 kn / ~14€ i uključuje organizaciju natjecanja te nagrade najboljim sudionicima u svakoj kategoriji. Kotizacija se plaća na račun Lagoda j.d.o.o. prije održavanja turnira.
Ovisno o broju sudionika, uz doplatu, se može ogranizirati i zajednički ručak za igrače.

Vremensku prognozu za Varaždin možete pratiti na Yr.no stranici.

Uobičajeni program turnira je kako slijedi
od 9:00 - okupljanje kod Arene Varaždin
9:30 - sastanak s igračima
9:50 - početak igre u 1. rundi, 14 staza
12:00 - ručak (vlastita organizacija ili zajednički ručak)
13:15 - sastanak s igračima
13:30 - početak igre u 2. rundi, 14 staza
- proglašenje pobjednika (planirano oko 15:30 - 16:00)

Teren
Plan terena i tablu s informacijama o svakoj stazi sa posljednjeg održavnog turnira (prosinac 2019.) možete preuzeti u PDF obliku sa ove stranice. Teren za buduće turnire možda neće biti indentičan terenu na kojem se igralo 2019. godine.

Sve informacije o natjecanju možete pratiti i na Facebook stranici događanja (veza će biti aktivna kad bude u pripremi novo izdanje turnira).