Frosty Hills

Tradicionalno, od 2017. godine s početkom godine, kroz Siječanj / Januar i Veljaču / Februar na terenu Spa Hills u Toplicama Sveti Martin organiziramo i Frosty Hills jednodnevni turnir ili pak seriju od dva ili tri jednodnevna turnira.

Za 2021. godinu u planu su dva Frosty Hills turnira s razmakom od 3 tjedna i to u subotu 30.1. i u subotu 20.2. no održavanje istih će ovisiti o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, mogućnostima putovanja i okupljanja.

Turniri su jednodnevni, a sastoje se od dvije runde po 13 staza. Svi turniri se igraju na terenu jednakog dizajna staza.

Kako se natjecanja odvijaju u sklopu resorta LifeClass Terme Sveti Martin, igrači nakon natjecanja mogu planirati i odlazak na zatvorene bazene ili spa zonu resorta.

Natjecateljske kategorije su do 2021 bile isključivo FPO (žene) i MPO (muški), ali u 2021. će otvorene biti vjerojatno i kategorije vezane na PDGA rating igrača kao što su Purple (rating ispod 800), Green (rating ispod 850), Red (rating ispod 900), White (rating ispod 935), Blue (rating ispod 970) i Gold (svi ratinzi).

Popis sudionika će biti nadopunjavan i na PDGA stranici turnira (nije još otvorena), a rezultati uživo će biti dostupni na Disc Golf Metrix stranici (nije još otvorena).

Kotizacija za sudjelovanje u turnirima uobičajeno iznosi 100 kn / 14 € i potrebno ju je uplatiti unaprijed na žiro račun organizatora:
Lagoda j.d.o.o., I. Cankara 9, Varaždin, IBAN HR63 2340 0091 1105 5034 9
Igrači iz inozemstva, kako bi izbjegli plaćanje naknada banke, mogu kotizaciju platiti u gotovini na samom turniru.

Ručak za sudionike nije uključen u kotizaciju, ali svi igrači će nakon prijave biti kontaktirani putem e-maila s ponudom ručka koji se dodatno plaća (uobičajeno  oko 35 kn / 5 €)

Uobičajeni program turnira:
10:00 – sastanak s igračima, Golf kuća (pored koša 13)
10:30 – početak igre u 1. rundi
13:00 – ručak, restoran Vučkovec
13:50 – preuzimanje scorecarda
14:15 – početak igre u 2. rundi
- proglašenje pobjednika (oko 16:30)

Smještaj za sudionike je moguće rezervirati u hotelu i apartmanima resorta. Za dodatne informacije i rezervaciju nam se javite putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dužina terena je 1.626 metara, a par je 43. Plan terena i table staza možete preuzeti u PDF obliku sa ove stranice.
Teren je postavljen i na njemu je moguće trenirati.
OPREZ - na šumskom dijelu staze 5 (blizu koša), nekoliko drva je nagnuto na druga i postoji mogućnost da se sruše. Kada igrate ovu stazu budite na oprezu, vodite računa da se ne zadržavate duže ispod tih drva i budite spremi izmaknuti se ako dođe do pomicanja stabla i njegova pada.
Ukoliko želite svoje razultate bilježiti u Disc golf Metrix, potražite teren Spa Hills - 13 hole layout.

Vremensku prognozu za Sveti Martin na Muri (najbliže mjesto do terena) možete pogledati na Yr.no stranici.

Za aktualne informacije i novosti vezane uz turnir (i objave na samom turniru, npr. grupe za 2. rundu) predlažemo da redovito posjećujete Facebook stranicu turnira (nije još otvorena).

Rezultate sa do sada održanih Frosty Hills turnira pogledajte na zasebnim stranicama preko veza na dnu ove stranice (ispod galerije fotografija).