Drava Forester

Drava Forester je tradicionalni disc golf turnir koji se od 2012. godine održava početkom studenog i koji je mnogim igračima iz cijelog svijeta uobičajeno u planu kao završetak natjecateljske sezone.

Natjecanja na turniru odvijaju se kroz jednu rundu igre u tri dana (petak, subota i nedjelja), ali događanja i bogati program popratnih sadržaja počinje već u srijedu kada dolazi većina igrača. Velik broj igrača iz 15-ak država vraća se na turnir iz godine u godinu (mnogi već imaju i po 4-5 dolazaka) kako bi se ponovno susreli s prijateljima te odlično proveli  u, često, ludoj zabavi.

Program turnira uobičajeno se sastoji od večere dobrodošlice, Halloween partya, tematskog dress code partya, zajedničke večere u jednom od restorana, putting i park it contesta, ekipnog disc golfa, team building i drugih igri tako da, svi oni koji ne žele odmarati, mogu ispuniti vrijeme provedeno s nama.

9. izdanje turnira održati će se od srijede 28.10. do ponedjeljka 2.11., a prijave su otvorene za one igrače koji žele sudjelovati u cijelom 5-dnevnom programu. Do 14.1.2020. prijavljen je 21 igrač, a više o samom turniru i prijavama možete pronaći na stranici turnira www.dravaforester.com


Za sve dodatne informacije javite nam se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.