EuroTour 2020 #1 Spring Forester

Spring Forester će okupiti do 120 igrača iz 10-ak država koji će kroz tri dana natjecanja sakupljati bodove za ukupni poredak Europskog toura organiziranog od strane PDGA Europe. Ovogodišnji Euro Tour biti će, za razliku od ranijih godina, prvi profesionalno vođen projekt od strane udruženja igrača PDGA Europe i veliki iskorak prema ozbiljnosti i razvoju disc golfa na Europskom kontinentu.

Direktor toura, Matěj Verl iz Češke, najavljuje tako profesionalni pristup organizaciji svakog turnira, osiguravanje najboljih mogućih uvjeta za igrače, video produkciju te objava snimke natjecanja na YouTube kanalu, bogatiji nagradni fond itd.
Nakon prvog turnira u Varaždinu (10.-12. 4.), uslijediti će turniri Kokkedal Open u Danskoj (16.-17.5.), Petzen Open u Austriji (22.-24.5.), Tyyni u Finskoj (25.-27.6), Sula Open u Norveškoj (3.-5.7.) i Estonian Open u Estoniji (9.-11.7.).

Varaždinski Spring Forester igrati će se kroz tri dana, od petka 10.4. do nedjelje 12.4., i to kroz jednu rundu od 18 staza na dan. Natjecanja će se odvijati na privremeno postavljenom terenu kraj Arene Varaždin – u šumi Jelačićki i na nasipu rijeke Drave.

Za više informacija namijenjenih igračima otvorite stranicu turnira.

PDGA Europe